Social samvær

På denne side vil du kunne følge de aktiviteter og sociale samvær vi arrangerer

Invitation til Vintersolhvervssnitter den 21. december
kl. 19.30 i Bådeklubben

Vi inviterer traditionen tro til Vintersolhvervssnitter den 21. december, årets korteste dag, for at fejre at mørket får en ende og lyset er på vej igen. Vi serverer julesmørrebrød med øl/ vand samt kaffe/te hertil chokolade og mon ikke en enkelt jule- eller vinterbadefællessang.

I år er der en symbolsk egenbetaling på 1 kr. som skal betaltes via mobilpay til nr 561083. På den måde kan vi holde styr på hvem som kommer og tilmelding gælder først ved betaling. Vi har plads til 45, så det er først til mølle princip. Alle er velkomne. SU tilmelding den 14. december

Aase’s tale til vores Brunch d. 19.11

 

Velkommen

God morgen til alle, hvor vi kan nyde denne dejlige brunch fra Marianne Brodt.

Vi ønsker alle en god badesæson, med meget godt vand og megen god sauna varme og ikke mindst dejlig livgivende samvær i de mørke timer, som jo også har deres værd.

Vi har lavet nogle tiltag som gerne skulle gøre de mange timer endnu bedre, vi har lavet shelder og læhegn for dem der er på venteliste, og de seje der gerne vil være i det fri.

Vi har også udbedret belægningen fra hus til trappe og sikret gelænderet rundt ved repoet, og ikke mindst efter Annette Steglich’s super foreslag har vi lavet en skoskifte bænk og lagt ekstra måtter, så alle sætter deres sko og støvler lige inden for døren – så godt.

Senest har vi lavet en brugerundersøgelse med stor hjælp fra Marianne Haagen og Søren ( som koder vores nøglebrikker), undersøgelsen blev lavet med henblik på at kortlægge sådan cirka brugen af vores ”sorte diamant” dette vil blive vist i en graf/skema så man kan orienterer sig om stille tid mm.

Vi overvejer også hele tiden om der er plads til flere medlemmer, således som de gør i andre badelaug langs kysten, fordi vi jo gerne vil at så mange som muligt skal opleve glæden ved sauna og alt andet husets fællesskab bibringer, men aldrig på bekostning af nuværende medlemmer, og ALTID ved en generalforsamlings beslutning.

Vi har fået en god og vejledende respons fra nogle medlemmer, og det er bestyrelsen utrolig taknemmelig for – det viser ”omsorg”, ansvar og ejerskab for Diamanten.

Det har også givet os budskab om kulturen omkring adfærden i vore hus må strammes lidt op, vi afspejler jo blot det store samfund, hvor ideologien med ”myfirst” er fremherskende, men det går bare ikke i et lille komprimeret ”samfund” som Hornbæk vinterbadelaug er.

Vi har fælles omklædning og fælles sauna, vi er fælles om alt når vi åbner døren til vores hus. Det kræver hensyntagen, ansvar og ganske almindelig pli.

Det vil blive strammet op med piktogrammer og og udtrykkelig henvisninger til husordens regler, som gøres mere synlige.

Alt i alt må vi lige give hinanden et lille ”hint” hvis ”egohjernen” har taget for meget over…

I modsat fald må vi sætte ”overvågnings-kameraer” op, som formanden personligt kan sidde og hygge sig med i de mørke aftener, som supplement til ”Vild med dans” 🙂

Jeg tror på det bedste i mennesker, og ikke mindst på vinterbadere i Hornbæk.

Kh Aase

Scroll to Top